Krenule prijave za jubilarni QED 2016.

Ne propuste priliku čuti iskustva i savjete predavača koje ćemo ugostiti te izmijeniti iskustva i dogovoriti buduće poslove s kolegama iz Hrvatske i inozemstva.
Objavljeno 07.03.2016.

Jubilarna, QED 2016 konferencija održat će se 08.-10. svibnja u Zadru, u vrhunskom Falkensteiner Iadera hotelu. Prethodnih godina na Quality in Enterprise Development konferenciji istraživali smo aspekte kvalitete u razvoju softvera dok će nam ovogodišnja konferencija dati uvid u stvaranje kulture uspjeha.

Key note speaker – John Cohn

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti da će ključni govornik na konferenciji biti jedan od vodećih IBM-ovi znanstvenika John Cohn. John je jedan od nekolicine zaposlenika IBM-a s “IBM Fellow” titulom koju nose najizuzetniji tehnički stručnjaci unutar tvrtke. Smart Cities, Internet of Things, open data i analitika podataka u stvarnom vremenu samo su neka od područja kojima se bavi tako da će njegovo predavanje bez sumnje biti zanimljivo.

Program konferencije

Sve informacije o predavačima, predavanjima i rasporedu dostupna su na službenoj stranici konferencije. Umjesto standardne QED trke, ove godine sportski dio konferencije uključuje sudjelovanje na Wings for life World Run-u koji se održava u Zadru prvog dana konferencije. Sudionici koji se prijave za sudjelovanje na jubilarnoj QED konferenciji do 25. ožujka 2016. godine imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju (samo u napomenu u obrascu upišite “Prijava za Wings for life world run”).

Prijave na jubilarnu QED konferenciju

Prijave za sudjelovanje na konferenciji su otvorene. Cijena kotizacije u ranoj prijavi (do 08.04.2016. godine) iznosi 2,200.00 kuna, dok se poslije 08.04.2016. povećava se na 2,750.00 kuna. U cijenu rane i kasne prijave uračunat je PDV. Obrazac za prijavu dostupan je ovdje.

Ne propuste priliku čuti iskustva i savjete predavača koje ćemo ugostiti te izmijeniti iskustva i dogovoriti buduće poslove s kolegama iz Hrvatske i inozemstva. 

Tagovi:
Povratak