Prijavi se na šesti CROZ Code Quest!

Nakon pet uspješnih izdanja CROZ Code Questa, najavljujemo i šesto studentsko natjecanje u programiranju!
Objavljeno 19.04.2017.

Nakon pet uspješnih izdanja CROZ Code Questa, najavljujemo i šesto studentsko natjecanje u programiranju! Ovogodišnji Code Quest održat će se 27. svibnja u Learn@CROZ edukacijskom centru, Lastovska 23.

Prebaci na jedan dan misli sa svih briga i obveza u srednji vijek. Zamisli da imaš vlastiti dvorac i moćnu vojsku, a glavni cilj u životu ti je zauzeti suparnički teritorij. Što bolji bot napišeš, veća je šansa da ti to i uspije. Zvuči zanimljivo? Trk na mail i prijavi se jer smo ti upravo otkrili zadatak ovogodišnjeg CROZ Code Questa! 🙂

Očekuj i puno iznenađenja i opuštenu atmosferu (druži se s drugim sudionicima, zaigraj stolni nogomet, pikado ili biljar u pauzama, a bit će i klope i pića za sve).

Prijaviti se mogu svi studenti, a natjecati se može samostalno ili u timu od maksimalno troje članova.

Kako je bilo lani na CROZ Code Questu saznaj ovdje.

Kako se prijaviti?

Ažuriraj svoj CV i pošalji ga na codequest@croz.net. Uz CV obavezno navedi i ime i prezime, e-mail adresu, godinu rođenja, fakultet i smjer, kad planiraš završiti studij i kratki opis programerskog iskustva. Ako na natjecanje prijavljuješ tim, navedi sve spomenute podatke za ostale članove, ime tima i tko je od članova kapetan(ica).

Prijave su otvorene do 22. svibnja 2017. godine u 12 sati. Broj mjesta je ograničen i prednost će imati oni koji su se prije prijavili – pobrinite se da vam drugi ne oduzmu mjesto. 😉

Dođi, pokaži svoje programerske vještine, zabavi se i ugrabi atraktivnu nagradu (i(li) budući posao)!

Tagovi:
Povratak