CROZ Code Quest

Šesto po redu studentsko natjecanje u programiranju održat će se 27. svibnja 2017. godine u Learn@CROZ edukacijskom centru, Lastovska 23. Super kul zadatak, atraktivna nagrada, puno iznenađenja i opuštena atmosfera su zagarantirani, a na vama je samo da se prijavite za sudjelovanje do 22. svibnja 2017. godine! Vidimo se. 🙂

Više informacija dostupno je ovdje.


S obzirom da smo izrazito tehnološki usmjereni konstantno smo u potrazi za kvalitetnim mladim ljudima koji bi obogatili naš tim. Iz tog smo razloga odlučili organizirati CROZ Code Quest.

CROZ Code Quest natjecanje je namijenjeno  studentima i studenticama koji će imati priliku pokazati i testirati svoje vještine kodiranja, razmijeniti iskustva s drugim natjecateljima te iskusnim softverskim inženjerima iz CROZ-a.

Pobjednik natjecanja uz atraktivnu nagradu, dobiva i mogućnost rada preko Student servisa u vrhunskom timu stručnjaka, s perspektivom stalnog zaposlenja u CROZ-u na dinamičnim i izazovnim projektima u Hrvatskoj i inozemstvu.


Prošlogodišnji Code Quest održan je 21. svibnja 2016. godine u Learn@CROZ edukacijskom centru, Lastovska 23. Trideset studenata podijeljenih u 12 timova pisalo je botove koji su se međusobno borili u labirintu. Izvještaj s natjecanja pročitajte ovdje. 🙂


Tagovi: