Posao u CROZ-u

Zašto se zaposliti u CROZ-u?

Mi smo tvrtka koja temelji svoje poslovanje na razvoju poslovnih aplikacija, pružanju usluga nadzora i upravljanja, host tehnologiji te razvojnim alatima i metodologijama. Naši korisnici su vodeće banke te ključna tijela državne uprave.

Napredak naše tvrtke temelji se na jednostavnoj ideji da ako stvorimo tvrtku koja je odlično okruženje za rad, tada će talentirani ljudi sami dolaziti. Najvažnije odlike CROZ-a kao poslodavca su fleksibilno radno vrijeme s radnim tjednom od 40 sati, manji timovi s ni previše ni s premalo ljudi, stručnjaci od kojih početnik može vrlo brzo i kvalitetno naučiti razne tehnologije, akumulacija znanja i iskustva s već prokušanim metodologijama, dinamično okružje s pametnim mladim ljudima, neformalna i ugodna atmosfera te zanimljivi projekti.

I ništa manje važno, kod nas se zaposlene ne tjera nego oni sami idu naprijed. U CROZ-u je etika rada i međusobno poštovanje na visokoj razini, a inovativne ideje, timski rad, aktivni pristup, razmjena znanja i ideja, želja za učenjem, prilagodljivost i otvorenost u našoj tvrtci na visokoj su cijeni.

Također je osigurana kvalitetna oprema, bogata biblioteka stručne literature, kvalitetna obuka za početnike, dobri alati (source control, bug tracking, automatski bildovi, dobre specifikacije, unit testing, funkcionalno testiranje, UML) te prostrani, klimatizirani uredi s puno svjetla i na dobroj lokaciji.

Tagovi: