Information management

IBM Information Management obitelj okuplja bogatu paletu tehnologija i alata za upravljanje podacima i njihovu pohranu, od kojih je većina više godina prisutna na tržištu, upravo zahvaljujući pouzdanosti i dokazanoj uspješnosti. Najpoznatiji predstavnici, DB2, Informix i IMS poslužitelji, dostupni su za različite platforme. Svaka od navedenih grupa podržana je mnoštvom alata specijaliziranih za pojedina područja, poput backupa, optimizacije i slično.

Data Warehousing i Business Intelligence rješenja predstavljaju okosnicu “Dynamic Warehousinga”, IBM-ova novog pristupa poslovnoj sferi s problemima poput što bržeg prepoznavanja tržišnih prilika ili upravljanja resursima.

ibm-dynamic-warehouse_556x160

IBM FileNet, IBM Content Manager, Document Manager i Records Manager alati su usmjereni na učinkovito upravljanje i pohranu raznovrsnih oblika podataka, poput slika, dokumenata ili elektroničke pošte.

Posebnu pažnju IBM je posvetio području podatkovne integracije svojom IBM Information Server platformom koja olakšava dohvat informacija iz složenih, raznorodnih izvora podataka.

Tagovi: