Email, komunikacija i zajednički rad

U današnje vrijeme bilo koji oblik poslovanja nezamisliv je bez elektroničke razmjene informacija. Ne tako davno ta razmjena informacija  uglavnom se svodila na komunikaciju putem mail sustava kojem su korisnici gotovo isključivo pristupali koristeći računala u svojim uredima. Razvoj novih tehnologija kao i sve veći zahtjevi koje poslovanje postavlja pred IT sektor doveli su kako do pojave novih tako i do funkcionalnog unaprjeđenja postojećih komunikacijskih rješenja.

CROZov tim stručnjaka posjeduje višegodišnje iskustvo u dizajnu i implementaciji komunikacijskih sustava temeljenih na IBM rješenjima i to od jednostavnih do onih najsloženijih (e-mail, instant messaging, audio/video konferencije, integracija mail i faks sustava, CTI integracija). Osnovu naše ponude čini IBM Notes/Domino kao jedan od vodećih enterprise kolaboracijskih sustava koji u kombinaciji s IBM Notes Traveler sustavom omogućuje pristup mailu u svakom trenutku putem računala, tableta ili mobilnog uređaja. Osim maila, koji na neki način predstavlja osnovu u poslovnoj komunikaciji, rješenja poput instant messaginga te audio/video konferencija sve više su zastupljena u poslovnim okruženjima. Kako bismo pokrili i to područje našim korisnicima nudimo implementaciju IBM Sametime sustava i to bilo kao zaseban sustav ili u sklopu integracije s IBM Notes/Domino sustavom. Bitno je napomenuti da tvrtkama čiji se zaposlenici nalaze na više različitih lokacija (gradova, država) IBM Sametime sustav, osim što olakšava komunikaciju između timova te ju diže na jedan viši nivo, može donijeti i značajne uštede u telekom troškovima.

Kako bismo zaštitili vašu mail komunikaciju vršimo implementaciju IBM Lotus Protector for Mail Security i Lotus Protector for Mail Encryption rješenja. Prvo rješenje zaštiti će vas od neželjene pošte (spam) i virusa u mail porukama, dok drugo rješenje omogućuje razmjenu kriptiranih i digitalno potpisanih mail poruka s drugim korisnicima na Internetu.

Tagovi: