Konzalting

U našem dosadašnjem konzultantskom iskustvu pružali smo i pružamo usluge širokom spektru poslovnih sustava, u različitim poslovnim domenama kao što su: financijska industrija, državna i javna uprava, telekomunikacijski sektor, automobilska industrija, itd. Kombinirajući znanja iz različitih područja uspješno gradimo softverska rješenja koja zadovoljavaju poslovne potrebe naših klijenata.

Čvrsto vjerujemo da se današnja moderna softverska rješenja trebaju graditi i održavati pomoću koncepata kao što su agile, lean, DevOps i sl. Njihova neprimjetna međuigra omogućuje modernim poduzećima da brzo isporuče kvalitetna rješenja uz odgovarajuću dozu fleksibilnosti prema promjenjivim tržišnim uvjetima.

Prepoznali smo nekoliko područja u kojima smo oblikovali naše konzultantske usluge:

– lean i agile metode upravljanja razvojem softvera i upravljanja organizacijom,

– DevOps,

– enterprise arhitektura,

– upravljanje kvalitetom (testiranje, poslovna analiza),

– upravljanje projektima,

– sigurnost,

– upravljanje podacima (BI, DWH, prediktivna analitika, Big Data…).

Pružanjem profesionalnih konzultantskih usluga na bilo kojem od navedenih područja i poslovnih domena pomoći ćemo vam osmisliti i implementirati rješenja za vaše jedinstvene poslovne potrebe. U tom procesu ćemo se truditi biti maksimalno fleksibilni i pristupačni uvažavajući vaš poslovni i organizacijski kontekst.

 

40792972_m

Tagovi: