Softverski razvoj

CROZ će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve kroz dizajn, razvoj i integraciju kritičnih informatičkih rješenja. Za svoje korisnike obavljamo razvoj novih aplikacija i sistemsku integraciju, ali i razvoj novih mogućnosti, nadogradnju i sučelja za postojeće aplikacije te migraciju informacijskih sustava.

Kroz dugogodišnje iskustvo CROZ-ovi stručnjaci stekli su znanje o poslovnim procesima iz različitih poslovnih domena, što nam pomaže lako razumjeti i optimizirati korisnikov poslovni proces koji se automatizira. Osim samih zahtjeva temeljito analiziramo i poslovne potrebe kako bismo osigurali da ih izgrađeni sustav i zadovolji.

Naša rješenja baziramo na punom iskorištavanju potencijala Java/J2EE ili drugih modernih tehnologija kako bismo tehnički kompleksne sustave implementirali kroz elegantna i intuitivna rješenja čiji razvoj i održavanje koštaju manje. Imamo veliko iskustvo u razvoju naprednih sustava koji svakodnevno obrađuju goleme količine podataka i transakcija.

Koristimo razrađenu razvojnu metodologiju temeljenu na najboljim industrijskim praksama i Rational Unified Processu (RUP), što nam osigurava uspješno rješenje na vrijeme i bez prekoračenja troškova. Naš iskusni tehnički tim te tim za vođenje projekata vodit će vas korak po korak od poslovne ideje do razvoja isplativog rješenja u optimalnom razdoblju. Prvorazredne tehničke vještine i ekspertiza u samoj isporuci jamče uspješno rješenje i najkritičnijih problema.

CROZ-ov tim kroz veliki broj uspješnih projekata postao je iznimno stručan u području razvoja enterprise poslovnih aplikacija i u izgradnji cjelokupnih informacijskih sustava. CROZ-ovi stručnjaci izgradit će informacijski sustav po vašoj mjeri na temelju velikog iskustva u cijelom procesu izrade složenih aplikativnih rješenja i poslovnih aplikacija, od analize poslovnog procesa do puštanja rješenja u rad. Naše reference govore za sebe – izgradili smo desetke informacijskih sustava i rješenja u financijskom i državnom sektoru. Naš proizvod je projekt, a isporuka “ključ u ruke”. Povjerite nam i vi rješavanje svojeg problema!

Tagovi: