Loading Tečajevi

Poslovna komunikacija

  12.06.2019. - 13.06.2019.
Trajanje tečaja :  2 Dana
U poslovnom svijetu nedostatak kvalitetne komunikacije uzrok je velikog broja problema. Ovaj dvodnevni tečaj pomoći će vam da poboljšate vlastite komunikacijske vještine!

Komunikacija je naša veza sa svijetom, osnovni alat kojim ostvarujemo ciljeve i kreiramo svoje životne i poslovne situacije te sliku drugih o nama samima. Poznavanje osnovnih zakonitosti komunikacijskih procesa temelj je i preduvjet za razvoj drugih poslovnih komunikacijskih vještina. U poslovnom svijetu nedostatak kvalitetne komunikacije uzrok je velikog broja problema – nesporazumi, zategnuti odnosi među zaposlenicima u horizontalnom i vertikalnom smjeru, krivo komunicirane i krivo prenesene poruke, nerazumijevanje i mnogi drugi. Problemi nastaju jer smo većinu vremena u komunikaciji orijentirani na površinu, na teme i sadržaj, dok se većina komunikacijskog procesa događa na rijetko osviještenim psihosocijalnim razinama gdje su vrlo važne prave želje i motivi, simpatije, antipatije, strah, tolerancija, prihvaćanje, emocije, bliskost, status sugovornika, osjećaj sigurnosti i povjerenja te još mnogo toga. Ovaj trening daje znanja i iskustvo kvalitetne komunikacije, one u kojoj se informacije, mišljenja i stavovi prenose na potpun i zdrav način, poštujući stavove vjerovanja i specifičnosti svih strana u komunikacijskom procesu.

Polaznici će naučiti:

  • što su komunikacijski kanali, kako upravljati s njima,
  • kako razviti povjerenje i otvorene odnose u poslovnom okruženju,
  • prepoznati i razumjeti motivaciju drugih ljudi,
  • kako bolje razumjeti ponašanje drugih bazirano na teoriji komunikacijskih stilova,
  • aktivno slušati u poslovnom okruženju,
  • učinkovito prenositi poruke u poslovnom okruženju,
  • postavljati adekvatna pitanja u komunikaciji,
  • upravljati teškim komunikacijskim situacijama, upravljanje konfliktima,
  • osnove utjecanja u komunikaciji,
  • zakonitosti i praksu neverbalne komunikacije, s naglaskom na poslovna okruženja.

Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

27.05.2019. – 28.05.2019.

Prijavi se na ovaj tečaj

Suglasan sam da mi se na adresu elektroničke pošte dostavljaju obavijesti društva CROZ d.o.o. vezano za edukacijsku ponudu. Upoznat/a sam da sam u mogućnosti opozvati predmetnu danu suglasnost putem pisanog opoziva dostavljenog na adresu CROZ d.o.o., Zagreb, Lastovska 23 ili putem maila na learn@croz.net, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena; opozivom suglasnosti na obradu osobnih podataka odričem se prava na sudjelovanje u edukaciji. Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na mail adresu: dfiala@croz.net.