Loading Tečajevi

Strategija i taktika prodaje

  12.06.2019. - 13.06.2019.
Trajanje tečaja :  2 Dana
Polaznici tečaja naučiti će kako kreirati uspješne ponude, razviti dobitne prodajne strategije sa svakim pojedinim klijentom te odnose s ključnim zaposlenicima korisnika, uključujući i najviši menadžment.

Key Account Manager, Sales Manager, voditelj ključnih kupaca, komercijalist, prodavač – što ta osoba zapravo radi, koja je njena uloga i kako bi ona trebala obavljati taj posao.

Odgovori na ta pitanja su različiti u gotovo svakoj organizaciji, ali principe prodaje trebala bi poznavati svaka osoba uključena u prodajni proces.

Bazično, u većini industrija posao prodaje nije razmjena roba i usluga za novac, već uspostava kvalitetnog i zdravog odnosa s klijentom koji uzima u obzir potrebe obje strane te rezultira obostranim zadovoljstvom.

Kome je namijenjen:

Ovaj trening program namijenjen je osoblju koje je zaduženo za prodaju u high value industrijama usluga i proizvoda te im pruža metodologiju prodaje koja se bazira na potrebama klijenta. Omogućuje im kreiranje uspješnih ponuda, razvoj dobitne prodajne strategije sa svakim pojedinim klijentom te razvoj odnosa s ključnim zaposlenicima korisnika, uključujući i najviši menadžment.

Polaznici tečaja naučit će:

  • definirati svoju ulogu i ponašanje u prodajnom procesu
  • stvoriti kvalitetne i dugotrajne odnose s korisnicima
  • analizirati korisnikovu situaciju, razumjeti sve varijable koje utječu na profitabilnost korisnika komunicirati s njima putem tih varijabli
  • stvoriti novu vrijednost kod korisnika putem svojih proizvoda i usluga
  • voditi razgovore s korisnicima koji su fokusirani na korisnikove kritične inicijative i faktore uspjeha
  • razumjeti pravila komunikacije i strukture moći na svim razinama menadžmenta
  • razviti plan komunikacije i strategiju prodaje
  • znati tražiti prave informacije od timova u vlastitoj organizaciji
  • iskoristiti osnovne principe pregovaranja i uvjeravanja

Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

Ostali termini tečaja:

27.05.2019. – 28.05.2019.

Prijavi se na ovaj tečaj

Suglasan sam da mi se na adresu elektroničke pošte dostavljaju obavijesti društva CROZ d.o.o. vezano za edukacijsku ponudu. Upoznat/a sam da sam u mogućnosti opozvati predmetnu danu suglasnost putem pisanog opoziva dostavljenog na adresu CROZ d.o.o., Zagreb, Lastovska 23 ili putem maila na learn@croz.net, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena; opozivom suglasnosti na obradu osobnih podataka odričem se prava na sudjelovanje u edukaciji. Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na mail adresu: dfiala@croz.net.