Loading Tečajevi

Uvod u poslovno modeliranje

  06.06.2019. - 07.06.2019.
Trajanje tečaja :  2 Dana
Poslovno se modeliranje nameće kao važno sredstvo za lociranje problema i/ili prepoznavanje prilika za poboljšanje te povećanje općenite sposobnosti poslovanja za prilagodbu novim potrebama.

Poslovno se modeliranje nameće kao važno sredstvo za lociranje problema i/ili prepoznavanje prilika za poboljšanje te povećanje općenite sposobnosti poslovanja za prilagodbu novim potrebama.

Kratak opis tečaja

Tečaj predstavlja uvod u analizu poslovnih procesa i proces poslovnog modeliranja. Sadržava teorijski dio i veći praktični dio gdje sudionici, u suradnji s instruktorom, rješavaju zadatke i sudjeluju u radionicama iz područja analize poslovnih procesa i poslovnog modeliranja.

Kome je tečaj namijenjen?

Tečaj je namijenjen poslovnim analitičarima, voditeljima projekata i ključnim korisnicima koji su sudionici procesa koje bi trebalo informatizirati ili unaprijediti.

Sadržaj

  • Definicija poslovnog procesa
  • Razlozi za modeliranje poslovnih procesa
  • AS-IS analiza
  • TO-BE analiza
  • Definicija i elementi modela procesa
  • Tipovi procesnog modela i notacija
  • BPM projektni pristup
  • Primjeri tipova dijagrama

Za sve upite vezane uz tečaj slobodno nam se obratite putem e-mail adrese learn@croz.net.

Ostali termini tečaja:

23.05.2019. – 24.05.2019.

04.07.2019. – 05.07.2019.

Prijavi se na ovaj tečaj

Suglasan sam da mi se na adresu elektroničke pošte dostavljaju obavijesti društva CROZ d.o.o. vezano za edukacijsku ponudu. Upoznat/a sam da sam u mogućnosti opozvati predmetnu danu suglasnost putem pisanog opoziva dostavljenog na adresu CROZ d.o.o., Zagreb, Lastovska 23 ili putem maila na learn@croz.net, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena; opozivom suglasnosti na obradu osobnih podataka odričem se prava na sudjelovanje u edukaciji. Službenika za zaštitu osobnih podataka možete kontaktirati na mail adresu: dfiala@croz.net.